Over ons

Over Live Hacks

Door middel van video’s, podcasts, blogs, tips en een livestream met bekende en minder bekende mensen gaan we in op onderwerpen die jou bezighouden. We bespreken vragen als; is plastische chirurgie gevaarlijk? Waarom heb ik afscheiding? Hoe spreek ik iemand aan die non-binair is? Is wat mijn familie wil eigenlijk wel wat ik wil? Is het oké om iedere week een morning afterpil te slikken? Ik heb een verslaving, wat moet ik doen? En nog veel meer. Alle vragen die weleens door je hoofd spoken en waar je graag meer over wilt weten.

Live Hacks is een online buurthuis voor jongeren waar je alles kan vinden over deze onderwerpen. Niet alleen als toeschouwer, maar ook als anonieme deelnemer. Je kunt je vragen stellen, chatten met onze jongerenwerkers of misschien wel deelnemen aan een van onze livestreams. Onze jongerenwerkers zitten een aantal dagen per week voor je klaar om in te gaan op al je vragen en de onderwerpen die jou bezighouden.

Jouw gegevens en vragen worden nergens opgeslagen. Je kunt dus echt iedere vraag aan ons stellen;). Ook die ene vraag die je aan niemand anders durft te stellen. Dus schroom niet!

Check ons online buurthuis voor kijk-, luister- en leesmateriaal. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd waar jij aan kan deelnemen. Bekijk de agenda voor het actuele aanbod!